AdBlue®


Svensktillverkad och VDA
certifierad AdBlue® av högsta kvalité

Vår AdBlue® är svensktillverkad och givetvis VDA certifierad enligt europeisk standard vid namn ISO/PAS 22241-1, detta betyder att ni som kund och vi som er tillverkare och leverantör båda kan känns oss trygga och veta att vi jobbar med och framställer en produkt utav högsta kvalité som innehar exakta labbrapportsdokument som intygar detta.

AdBlue® krävs på alla nyare dieseldrivande fordon som är utrustade med SCR teknik, allt från skogsmaskiner, truckar, traktorer till personbilar men framförallt på lastbilar. AdBlue® anses inte vara direkt skadlig för människor eller djur och klassas ej som brandfarlig eller giftig. AdBlue® har en fryspunkt på -11 grader och man bör undvika att förvara AdBlue® i direkt solljus eller i temperaturer över +30 grader.

10L dunk

200L fat

1000L IBC

Bulkleverans

Antal sålda liter AdBlue®

0
Kontakta oss för prisuppgifter


OBS! Beställningar på 10L dunkar skall minimum vara 60 stycken.

Vi finns tillgängliga i hela Västsverige

Jacks Entreprenad är ett litet familjeföretag som grundades 2008 utav Jack Svedberg. Jack har över 30 års erfarenhet inom fordonskemibranschen. Idag driver Jack och dottern Ronja företaget med fokus på försäljning av AdBlue® som levereras med egna tankbilar. Då det finns kapacitet att lagra stora volymer AdBlue® kan snabba leveranser utföras vid behov.